Kerstmarkt Dordrecht

Home > Kerstmarkten > Kerstmarkt Dordrecht

Tijdens Kerstmis wordt Dordrecht omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Honderden sfeervolle lichtjes verlichten de stad, kerstliedjes weerklinken door de straten en de verleidelijke geur van lekkernijen vult de lucht. Als je op zoek bent naar de ultieme kerstsfeer, hoef je niet verder te kijken, want die vind je hier.

Kerststad Dordrecht: Een Kerstmarkt in de Historische Binnenstad

In de historische binnenstad van Dordrecht vind je tijdens de kerstperiode honderden chalets vol met kerstdecoraties en culinaire lekkernijen. Tal van podia verspreid over de stad brengen kerstmuziek tot leven. Op de verschillende muzikale winterterrassen bij het stadhuis kun je genieten van een warme mok chocolademelk of een glas glühwein, terwijl je luistert naar verschillende gospelkoren. Aan het einde van de dag kun je zelfs uit volle borst meezingen wanneer de mooiste moderne en klassieke kerstliederen uit de luidsprekers klinken tijdens de Christmas-sing-a-long.

De Grotekerkstuin: Een Betoverende Ervaring

De Grotekerkstuin is een onmisbare plek in Dordrecht tijdens de kerstperiode. Hier kun je genieten van het Kersttheater, waar verschillende artiesten en muzikanten je trakteren op diverse optredens en acts. Daarnaast vind je in de Grotekerkstuin ook een levende kerststal, met ossen, ezels, ganzen, kippen, schapen, geiten en zelfs een kameel. Alle dieren bevinden zich veilig achter een hek, maar je kunt ze wel aaien en bewonderen.

Een Onvergetelijke Kerst in Dordrecht

Tijdens de feestdagen kun je hier echt de magie van Kerstmis ervaren. Dordrecht is de plek bij uitstek om te genieten van de betoverende kerstsfeer. De stad verwelkomt je met open armen en biedt een onvergetelijke ervaring. Dit is een bestemming die je zeker niet mag missen tijdens de kerstperiode. Kom naar Dordrecht en laat je onderdompelen in de warmte en gezelligheid van Kerstmis. Het is een feest voor alle zintuigen en een kans om onvergetelijke herinneringen te creëren.