Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Pittige paddestoelenbouillon Pittige paddestoelenbouillon


IngrediŽnten:
2 sjalotjes
2 sinaasappels
40 g gedroogde shii-take
4 takjes verse tijm of 4 theelepels gedroogde tijm
2 pimentkorrels
1Ĺ dl rode wijn
peper en zout
100 g cantharellen
1Ĺ eetlepel olijfolie
2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereiding:
Pel en snipper de sjalotjes. Rasp de helft van 1 sinaasappelschil. Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Breng de sjalotjes, de paddestoelen, de geraspte sinaasappelschil, de tijm en de pimentkorrels in de wijn en 1 liter water aan de kook en laat de bouillon circa 30 minuten zachtjes trekken. Zeef de bouillon door een kaasdoek. Breng op smaak met peper en zout. Maak de cantharellen schoon. Verwarm de bouillon weer op zacht vuur. Bak de cantharellen in de olie omscheppend beetgaar.
Leg de sinaasappelpartjes als een ster in 4 warme diepe borden. Schep de cantharellen in het midden. Schenk de hete bouillon erover en garneer met de peterselie.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl