Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Pasteitjes met champignonragout Pasteitjes met champignonragout


Ingrediënten:
>4 pasteibakjes (kant-en-klaar te koop)
½ liter vegetarische bouillon (blokjes)
250 gram verse champignons
2 eetlepels zure room
gehakte peterselie
zout en peper
1 eetlepel boter
2 eetlepels bloem

Bereiding:
Zet de pasteibakjes even in de hete oven, dan worden ze vers en heel knapperig. Maak de champignons schoon; snijd de grote exemplaren door en kook ze gaar in de bouillon. Smelt de boter, doe er in éénmaal de bloem bij en roer tot alle bloem door de boter is opgenomen. Voeg geleidelijk wat van de bouillon toe en blijf roeren om geen klontjes te krijgen. Tot slot de rest van de bouillon met de champignons geheel toevoegen en 5 minuten op laag vuur laten pruttelen.
Roer vlak voor het opdienen de gehakte peterselie, zure room en wat zout door de ragout en maal er wat verse peper over. Bakjes vullen; dekseltjes er weer opzetten en meteen serveren.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl