Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Mas met kaassaus Maïs met kaassaus


Ingrediënten:
6-8 maïskolven of 2 blikken maïskorrels (totaal 720 gram)
1 theelepel suiker
1 bekertje Bulgaarse yoghurt (125 gram)
1 ei
75 gram geraspte oude Goudse kaas
soja
40 gram boter
peper en zout
Bereiding:
Verwijder de bladeren en draden van verse maïs en kook de kolven in 20-30 minuten gaar in veel water met de suiker of laat de maïs uit blik uitlekken. Klop intussen de yoghurt met het ei glad; voeg de kaas toe en laat die onder zeer goed roeren op de laaggedraaide vlam smelten. Giet de maïs af en neem de korrels van de kolven. Warm de maïskorrels in de saus op en voeg aan het gerecht wat soja, de boter en naar smaak peper en zout toe.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl