Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Lasagne met portobella Lasagne met portobella (4 personen)


Ingrediënten:
2 bakjes portobella champignons (à 2 stuks circa 250 gram)
3 eetlepels olijfolie + olie voor invetten
zout en peper (uit de molen)
450 gram diepvries spinazie
3 dl Room Culinair
100 gram Parmezaanse kaas (aan één stuk)
2 zakjes pijnboompitten (à 50 gram)
2 vleestomaten
12 vellen lasagne (pak à 250 gram)
Ovenschaal (inhoud circa 2 liter)
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 ºC (hetelucht 180 ºC).
Veeg de champignons schoon en snijd ze overdwars in plakken.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de plakken champignons circa 3 minuten. Keer ze halverwege en bestrooi ze met zout en peper.
Laat de spinazie ontdooien en roer 2 dl water en de Room Culinair tot een saus.
Rasp de kaas grof.
Rooster de helft van de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Hak de geroosterde pijnboompitten fijn en roer ze met de kaas door de spinazieroomsaus.
Breng op smaak met zout en peper.
Was de vleestomaten en snijd ze in dunne plakken.
Vet de ovenschaal in en verdeel een laag saus over de bodem.
Verdeel hierover 4 vellen lasagne, een laag saus, circa 1/3 deel van de champignons en circa 1/3 deel van de vleestomaten.
Herhaal deze lagen 2 keer.
Dek de lasagne af met de rest van de saus en de rest van de pijnboompitten.
Bak de lasagne midden in de oven in circa 30 minuten gaar.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl