Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Kippenbouillon met ei Kippenbouillon met ei


Ingrediënten:
250 gram kippenpoelet
¾ liter water
zout
een stukje foelie
verse kruiden zoals selderij, peterselie en een stukje winterwortel of een kruidenbuiltje voor kippensoep
2 eieren
Bereiding:
Breng poelet met water, zout en foelie aan de kook. Plaats een plaatje onder de pan en laat de bouillon op laag vuur minstens 3 uur trekken. Na 1½ uur de gewassen en kleingesneden groente toevoegen. Zeef de soep door een doek; snijd de kippenpoelet nog kleiner. Doe die kip weer in de gezeefde bouillon terug en zet de pan weer op het vuur. Breek de eieren in een schaaltje; roer er even met een vork in en giet het in de soep. Blijven roeren tot de soep weer kookt en meteen weer opdienen. Geef er toast met kruidenboter bij.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl