Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Citroenpudding Citroenpudding


IngrediŽnten:
ľ liter halfvolle melk
250 gram kwark
1 theelepel geraspte citroenschil
1 flacon citroenaroma of enkele druppels citroenessence
50 gram gewassen, in sinaasappelsap gewelde rozijnen
6 blaadjes witte gelatine
suiker naar smaak
partjes sinaasappel of ander fruit
Bereiding:
Zet de puddingvorm gevuld met water in de koelkast. Klop de helft van de melk door de kwark en roer daar de geraspte citroenschil, wat citroenaroma en de rozijnen door. Week de gelatine in veel koud water. Verwarm de rest van de melk; knijp de gelatine uit en los deze goed op in de melk. Laat het mengsel, steeds roerende, wat bekoelen en klop het dan door het kwarkmengsel. Voeg naar smaak eventueel nog wat suiker toe. Schud het water goed uit de puddingvorm en zet de vorm met het puddingmengsel in de koelkast. Maak de puddingschotel even nat en leg de schotel omgekeerd op de puddingvorm met de intussen stijf geworden pudding. Keer vorm en schotel tegelijk om; neem de vorm weg en garneer de pudding met partjes sinaasappel of andere vruchten.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl