Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Chocolademoes Chocolademoes


Ingrediënten:
100 gram melkchocolade (reep)
100 gram pure chocolade (reep)
3 eierdooiers
4 eetlepel poedersuiker
3 eiwitten
2 dl slagroom
geraspte chocolade
Bereiding:
Beide soorten chocolade in stukjes breken en in een ovenvast schaaltje doen.
Een pan water op een heel laag vuurtje warm houden (niet laten koken) en het schaaltje erin zetten. De chocolade al roerend laten smelten (au-bain-marie).
Eierdooiers met 2 eetlepel poedersuiker in een kom tot een luchtig wit schuim kloppen.
Opgeloste chocolade geleidelijk al roerend toevoegen.
Eiwitten half stijf kloppen, overige poedersuiker toevoegen en het eiwit verder stijfslaan tot het gaat glanzen. Dit door de chocoladecrème spatelen.
Slagroom kloppen en eveneens door de crème scheppen.
In aparte schaaltjes overdoen, bovenkanten gladstrijken en minstens 3 uur in de koelkast laten opstijven. Garneren met slagroom en geraspte chocolade.
Om het nog feestlijker te maken: steek er eens een sterretje in en steek hem aan vlak voor het opdienen.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl