Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Bretonse aardappelen Bretonse aardappelen


Ingrediënten:
500 gram bintjes
¼ liter bouillon
100 gram gehakte uien
2 tenen knoflook
2 in stukjes gesneden paprika's
klein stukje boter
peper en zout
Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd er kleine dobbelstenen van. Spoel ze nogmaals af en dep ze droog. Verwarm de boter in een pan en bak er de uien en uitgeperst knoflook glazig in. Voeg de bouillon en de stukjes aardappel toe; breng het aan de kook en strooi er zout en peper over. Afgedekt 10 minuten laten stomen en dan de kleine stukjes paprika erbij doen. Weer de deksel op de pan doen; Nog 15 minuten laten stoven en goed omroeren. Schep met een schuimspaan de aardappelen en paprikastukjes uit de bouillon. Heet serveren.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl