Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Bitterkoekjesijs met peer en chocosaus Bitterkoekjesijs met peer en chocosaus


(het ijs moet vooraf klaargemaakt worden - wellen: 15 minuten, opstijven: minstens 1 uur)

Ingrediėnten:
½ l roomijs
5 bitterkoekjes
½ sinaasappel
beetje kaneel
blik peren (8 helften)
chocoladesaus uit een flesje
lege ijsdoos
Snijd de bitterkoekjes in kleine stukjes.
Pers de ½ sinaasappel uit.
Bereiding:
Laat de bitterkoekjes 15 minuten weken in het sap.
Schep de bitterkoekjes met het sap en kaneel door het roomijs. Schep het mengsel in een lege ijsdoos en strijk het glad. Laat het minstens 1 uur opstijven in de vriezer.
Snijd per persoon twee perenhelften door de midden.
Snijd plakken bitterkoekjesijs (omdat de lucht eruit is geroerd, kun je het ijs niet meer scheppen) en leg op ieder bordje een plak.
Leg tegen of over beide zijden van de plak twee stukken peer.
Giet zigzaggend de chocoladesaus over de plak, zodat er een streepjespatroon ontstaat.
Tip: bitterkoekjes die taai zijn, zijn de lekkerste.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl