Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Biefstuk met cognacsaus Biefstuk met cognacsaus


Ingrediënten:
4 biefstukken à 150 gram
grof gemalen peper
2 sjalotjes
1 eetlepel boter
1 theelepel suiker
2 dl bouillon
½ dl cognac
40 g boter
zout
2 theelepels boter
1 theelepel bloem
Bereiding:
Bestrooi de biefstukken met peper en druk deze erin. Schil en snipper de sjalotjes en bak deze in de boter glazig. Voeg de suiker toe en laat deze licht karameliseren. Giet de bouillon en de cognac erbij en laat dit alles tot de helft inkoken. Bak de biefstukken in de 40 g boter 3 minuten aan iedere kant. Haal ze uit de pan en bestrooi ze met zout. Giet het ingekookte vocht bij de bakboter en roer alle aanbaksel los.
Maak een deegje van de theelepels boter en de bloem en voeg dit vloksgewijs en al roerende toe. Giet een deel van de saus over de biefstukken en geef de rest apart erbij.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl