Beginpagina
    Kerstmarkten

    Kerstplaatjes
    Wallpapers
    E-cards
    Kerstreizen
    Webcams
    Recepten
    Kerstmuziek
    Puzzels
    Knutselen 
    Spelletjes
    Kleurplaten
    Links
    Toplijst
    Kerstpakketten
    Wintersport
    Kerstarrangementen
     
    Contact

 


 
 

  Bananendessert Bananendessert


Ingrediënten:
½ potje oranje marmelade
5 eetlepels rum
4 eetlepels witte basterdsuiker
zout
2 eiwitten
dunne schil van een sinaasappel
4 grote bananen
80-100 gram chocolaatjes
Bereiding:
Roer de marmelade en de rum door elkaar en voeg eventueel wat basterdsuiker toe. Klop de eiwitten met 2-3 eetlepels basterdsuiker en enkele korrels zout. Snijd van de sinaasappelschil lange smalle reepjes, kook die 2-3 minuten in een paar lepels water. Schep de sinaasappelschil uit het water en laat het kooknat afkoelen. Pel de bananen en snijd ze overlangs door. Bestrijk de halve bananen met de marmelade met rum en leg ze, in kleine stukken verdeeld op de dessertschotel.
Rasp een paar chocolaatjes. Klop het eiwit nog even op en voeg druppelsgewijs 1 eetlepel van het kooknat van de sinaasappelschil toe. Bedek de bananen met het eiwitschuim, garneer het eiwit met de reepjes sinaasappelschil en de geraspte chocolade. Schik de hele chocolaatjes rondom het dessert en serveer dit koud, niet te lang na het bereiden.

 

 

 
 
 

 

plaatjes - arrangementen - muziek - webcams - kaarten - kerstmarkten - wallpapers - recepten - puzzels - spellen - toplijst - teksten - kleurplaten - knutselen - links - wallpaper 800x600 - wallpapers 1024x768

 

Hieronder enkele top partners

kerst.startpagina.nl

 

 

 


 

af.nl